– Dette var en kamp vi helst skulle ha vunnet. Jeg føler det var en jevnere kamp enn det resultatet skulle tilsi, er konklusjonen fra SIF-keeper Mathias Rasmussen, som er på utlån fra AaFK.

Jon-André Fredriksen sendte Moss i ledelsen på et hardt og velplassert skudd tjue minutter ut i kampen.

Bortelaget kom tilbake igjen fire minutter før pause ved Kenneth Kjevik. Fra 15–16 meters hold skrudde han ballen i lengste hjørnet bak hjemmelagets keeper.

Tidlig 2-1-scoring

Etter 1–1 til pause gikk det bare ett minutt før Moss gikk opp i ledelsen igjen i 2. omgang. Jorge Aguado satte inn målet, men SIF mente de skulle hatt frispark for holding i en situasjon i forkant av målet.

– Hadde vi scoret på den sjansen, er det ikke godt å si hva resultatet hadde blitt, sier assistenttrener Svein-Arve Alnes, som ledet laget i trener Svein Slinnings fravær.

Ni minutter før slutt satte Fabian Ness inn hjemmelagets tredje scoring. På overtid fastsatte Tim Reinback sluttresultatet til 4–1 til Moss.

– Det var veldig Hawaii-fotball i store perioder, men vi slet med å holde ballen i laget og roe ned når vi burde gjort det. Det gjorde at Moss klarte å presse oss unødvendig i perioder, sier Rasmussen.

Han lot seg imponere over de offensive kreftene i laget. Spesielt spanjolen Aguado har vist seg å være en solid forsterkning for formlaget Moss. Laget har nå tatt fem strake seirer med rutinerte Arne Erlandsen som trener.

– Upresist

– Vi slet med å omsette de sjansene vi fikk til mål, for det ble for upresist på den siste tredjedelen av banen, mener Rasmussen, som var bortelagets beste spiller med flere gode redninger.

– Jeg synes 4–1 var litt i det meste laget, for kampen var ganske jevn. Vi hadde noen store sjanser og de hadde det samme, sier Alnes.

Søndagens tap gjør at SIF og Moss bytter plass, og SIF er dermed på nedrykksplass igjen.