Rekruttfinalen på felt ble en kjempeopplevelse for Nora Sæterøy Høybakk fra Langevåg som fikk omskyting om seieren mot selveste Caroline Finnestad Lund fra Søgne og som endte på sølvplass.

Lå an til seier

Med 12/9 i finalen, tok Nora ledelsen og lå an til å vinne alene, da dattera til skytterkongen fra 1987, Tor Harald Lund og dronninga fra 2006, Mette Elisabet Finnestad, innentet forspranget på de siste skuddene.

- Dette er det artigste jeg har vært med på. Tenk dette er mitt første landsstevne og jeg koser meg og har fått nye venner, stråler Nora som kan være stolt over det hun har prestert.

Caroline ble med det dobbeltvinner og Tor Harald og Mette gratulerte begge Nora før de tok omkring sin egen datter.

Mest uheldig

Liv Marit Sætre var dagens mest uheldige under innledende feltrunden da hun, til sin store fortvilelse, hadde ett skudd igjen i magasinet etter at det var kommandert stans. Hun kom ut av tellinga og var sikker på at alle skuddene var ute. Med 29/22, var det bare en skytter som hadde flere innertreff. Hadde hun truffet blinken på skuddet hun ikke skjøt, hadde hun hatt skive to i finalen.

En liten trøst var det likevel da hun fikk gode 12/5 i finalen.

I eldre rekrutt skjøt Martine Sve fra Stranda 12/3 i sin finale og stoppet på 42/3 og Harald Reiten fra Aalesund sluttet på 42/5 i V73.

På grovfelten fikk vi noen gode resultater ved Dag Andre Hauge fra Sunnylven og Frank Sve fra Stranda med henholdsvis 40/8 og 40/6.

Og nå er det hjem og trene for neste års Landsskytterstevne!