Etter en drøy halvtime kom det en person inn på banen og markerte med teksten «boikott Qatar».

I den høyre hånden holdt han en fotball, og begge hendene var dekket av blod. Det er bare 18 dager til fotball-VM i Qatar sparkes i gang.

Qatar ble i 2010 tildelt fotball-VM på kontroversielt vis. Golfstaten har i årevis fått hard kritikk for manglende menneskerettigheter og dårlig behandling av gjestearbeidere.

TV-produksjonen sørget for at banestormeren ikke ble vist i tråd med UEFAs retningslinjer, men stillbilder av fotografer til stede på arenaen viser personen som kom inn på banen.

FØRT UT: Demonstranten ble etter hvert eskortert ut av vaktene. Foto: Sergei Grits / AP

Ifølge danske Ekstra Bladet var det gruppen Extinction Rebellion som sto bak stormingen. De sto også bak banestormingen i kampen mot Manchester City i forrige hjemmekamp 11. oktober – også da med samme t-skjorte.

Etter et drøyt minutt ble spillet satt i gang igjen på stillingen 1–0 til bortelaget Borussia Dortmund. Thorgan Hazard scoret for tyskerne.

Åtte minutter senere satte 19 år gamle Hákon Arnar Haraldsson inn utligningsmålet etter å ha blitt satt opp lekkert av Viktor Claesson.

FC København er allerede ute av Champions League og har heller ikke muligheten til å ta seg til Europa League, ettersom spanske Sevilla har slått dem i innbyrdes oppgjør.

Manchester City er allerede gruppevinner, mens Dortmund blir nummer to. Du kan følge kampene i VG Live.