Fortuna hadde full kontroll gjennom hele kampen og rundspilte til tider hjemmelaget Orkla. Da dommeren blåste av kampen hadde Fortuna scoret fem ganger og med litt bedre uttelling kunne det nok ha blitt skikkelig stygge siffer:

- Vi åpnet utrolig bra og skapte mange sjanser utover i kampen. Til og med jeg fikk score, forteller en meget fornøyd Fortuna kaptein.

Fem målscorere

Klokken visste ikke mer en fem minutter før Cathrine Bjørkedal hadde satt den første ballen i Orkla-buret, bare noen minutter senere var det kapteinen Sandø som satte inn Fortunas andre mål og det holdt seg til pause.

- De første 20 minuttene var meget gode, men så dabber vi litt av utover i omgangen. Vi tar oss heldigvis opp igjen og gjennomfører en meget god kamp, sier Fortuna-trener Karl Oskar Fjørtoft.

I andre omgang scoret Lene Sperre og Andrea Berild to kjappe før Orkla reduserte noen minutter senere. Grete Rise fikk æren av å sette den femte spikeren i Orkla-kisten fra straffemerket.

- Det er jo selvfølgelig positivt at det er flere som scorer mål, men det hadde vært fint om vi hadde en målscorer som kunne score litt mer enn ett mål, forteller Fjørtoft.

Årsbeste?

Fortuna leverte en meget god kamp og skapte så mange sjanser at det var lett å komme ut av tellingen. To gode omganger med fint spill og lite feil er nok det beste Fortuna har vist i serien i år, men cup-kampen der Fortuna slo ut eliteserielaget Kattem er ikke så lett å overgå i følge Sandø:

- Vi spilte en fantastisk kamp mot Kattem, så det blir litt vanskelig å overgå den kampen ved å slå et lag som ligger i bunnen av 1.divisjon, fastslår Sandø.