SIF begynte kampen veldig bra og hadde kontroll på Molde første halvtimen, og Kenneth Diallo gav bortelaget 1-0 på et godt langskudd.

Etter en MFK-utligning gikk SIF på nytt opp i ledelsen, da Henrik Synnes scoret etter et hjørnespark.

Kontringer

SIF begynte bra også i 2. omgang, og gikk tidlig opp i 3-1. Kenneth Diallo headet inn målet etter et nytt hjørnespark.

Omtrent et kvarter før slutt scoret Molde etter et nydelig langskudd, og hjemmelaget la et press på gjestene. Det håndterte SIF bra, de hadde flere gode kontringsmuligheter i denne perioden. To minutter på overtid satte Kenneth Kjevik inn gjestenes fjerde mål.