Etter at AaFK har vært heldige med fint vær i Marbella de tre første dagene, åpnet himmelens sluser seg fullstendig natt til tirsdag og gjennom dagen. Det regnet så mye og så tungt, at det rett og slett ikke var mulig å få trent ute.

Dermed ble økte på formiddagen heller til styrketrening i gymmen ved treningsfeltet. Der inne sto det flere søppelbøtter som tok imot vannet som hamret på taket. AaFK og Odd delte på fasilitetene for å få kjørt ei enkel styrkeøkt.

– Vi spilte treningskamp mot Odd inne i teltet, men det endte 0–0, sier Lars Arne Nilsen og smiler godt.

– Det var helt ekstremt å se det regnet, så var det litt torden og lyn i lufta også. Da er det lurt å bare ta det rolig, men vi har trent tøft de to siste dagene. Da går det greit at vi tar det litt roligere nå, sier han.

På grunn av de enorme vannmengdene, skapte det også trøbbel for trafikken i området rundt treningsfeltet. Da spillere og trenere var på veg tilbake til hotellet, ble det bråstopp hundre meter fra treningsfeltet. Der sto vannet høyt opp på bilene, som fikk AaFK-treneren til å plukke opp mobiltelefonen for å filme.

På videon, som du kan se øverst i denne artikkelen, har bilen med AaFK-trenerne og sportssjef Bjørn Erik Melland akkurat kjørt gjennom vannet. Etter noen meter bråstopper bilen etter at vannet tidligere nesten sto opp til panseret.

– Dette var livsfarlig. Det er så gale, kan man høre Nilsen.

Det hører med til historien at de fikk start på bilen og kom seg tilbake til hotellet igjen.