– Det var en skikkelig arbeidsseier, som jeg synes vi fortjente å få. Vi fikk en drømmestart på kampen som var viktig, sier Fortuna-kaptein Mette Osvold Muri til smp.no.

Fortuna startet sesongen med to tap og en uavgjort, men i den andre hjemmekampen mot Fart vant Fortuna 2-0. Marte Lausund Nornes sendte hjemmelaget i ledlesen etter tre minutter på et frispark som gikk rett over keeper og i mål.

Flere farlige kontringer

Det andre målet var det Iselin Bjerkeli Krohn som sto for etter elleve minutter. Hun gikk høyeste opp i luften på en corner og headet ballen i mål. I andre omgang var det gjestene som hadde ballen mest, men det var ikke mye trøbbel de skapte. Fortuna på sin side hadde flere farlige kontringer som kunne endt i mål.

– Vi er veldig gode når vi gjør det vi skal, og det gjorde vi i dag. Jeg er godt fornøyd med at vi slår et bra lag, sier Fortuna-trener Svein Arne Sunde til smp.no.

Ned for tellling

Et kvarter før slutt gikk Iselin Bjerkelig Krohn og en Fart-spiller ned for telling etter en duell der de krasjet sammen. Førstnevnte blødde fra et kutt i hodet og måtte gi seg. Hun var kampens store spiller med ei scoring og solid forsvarsspill.