Et lite kvarter før slutt kom Melissan Bjørnesøy plutselig alene gjennom med Fortuna-keeper Ingrid Hjelseth. Ellers bunnsolide Helene Sandø bommet på en klarering, og alene med Hjelseth gjorde Bjørnesøy ingen feil.

Dermed utlignet hun til 1-1 på Sandvikens første skikkelige sjanse i andreomgang.

Sju minutter senere laget Lea Eidså et unødvendig straffespark. Maria Kvalen takket og bukket og sikret dermed en 2-1-seier for topplaget Sandviken.

- Jeg synes vi burde tatt denne seieren hjem. Sandviken hadde knapt en sjanse i andreomgang, også slipper vi inn mål på den måten. Det er for dårlig av oss, sier en skuffet Karl Oskar Fjørtoft etter kampen.

Med andre ord ble Grete Rises' straffescoring etter 62 minutter til slutt ubetydelig.

Jevnt oppgjør

Slik kamputviklingen ble var det naturlig nok bittert for Fortuna. Men før pause var det faktisk Sandviken som var det beste laget. Fortuna slet med å trille ball til hverandre, og skapte mest ved å slå ballen direkte i bakrom.

Men på den andre side slapp de Sandviken til få sjanser.

I andre omgang hadde Fortuna enda bedre kontroll, og virket til å gå til en viktig seier. Men så raknet det altså mot slutten.

- Det er dessverre slikt som skjer. Utrolig bittert, sier Fortuna-kaptein Helene Sandø.

Les mer i mandagens papirutgave av Sunnmørsposten.