Det kommer frem i et intervju med Tidens Krav sent mandag kveld.

Tidligere mandag bekreftet sportslig leder Terje Wiik i Kristiansund til VG at de hadde akseptert et bud på drammenseren.

Nå sier Pellegrino selv til Tidens Krav at han har skriver kontrakt på halvannet år.

– Jeg skriver nok under i kveld.

– Lønnen som jeg hadde i Norge kan ikke sammenlignes, ja, jeg vil nok tjene det samme i min nye klubb på noen uker som det jeg gjør på ett år i Norge, sier Pellegrino til lokalavisen.

Kristiansund mottok søndag et bud fra en saudiarabisk klubb som ønsker å signere stjernespissen. Nå bekrefter Pellegrino selv at det er Damac.

Klubben holder til i byen Khamis Mushait, sørvest i Saudi-Arabia.

Budet hadde svarfrist mandag.

– Nå er det opp til Amahl og klubben å bli enige om de personlige betingelsene, sa Wiik til VG tidligere mandag.

Pellegrino uttalte i desember til VG at «økonomi er første prioritet» når han skal finne seg ny klubb. Søndag kveld la ikke Pellegrino skjul på ønskene sine:

– Hvis klubbene blir enig, så sitter jeg på flyet ganske snart. Det er en fin pakke både til meg og min familie, sa spissen til Tidens Krav.

Siden drammenseren ankom KBK fra Strømsgodset sommeren 2019 har alt stemt for Pellegrino. Han avsluttet 2019-sesongen med åtte mål på ti kamper, og fortsatte oppturen i 2020.

Året endte med 25 mål på 29 kamper, og Pellegrino havnet til slutt på andreplass på toppscorerlista. Kun suverene Bodø/Glimts Kasper Junker scoret flere mål enn Pellegrino.