Det er klart etter at det ble 2-2 hjemme mot Rosenborgs andrelag på SIF stadion lørdag. SIF passerte dermed Steinkjer, som tapte 1-3 borte mot Molde 2.

Slik var kampen: Skarbøvik - RBK2

Lagene har samme poengsum, men SIF har best målforskjell.

Også Byåsen og Levanger er med i nedrykkskampen og kan trenge poeng i siste kamp for å overleve.

– Det blir en rysare i Steinkjer, men vi må ta med oss det positive fra i dag. Gjør vi det har jeg god tro på at vi skal klare oppgaven, mener avtroppende SIF-trener Sture Fladmark.

Dårlig start

SIF leverte en bra kamp mot et sterkt Rosenborg-lag, men kom dårlig i gang. Trønderne tok ledelsen på et flott mål av Mushaga Bakenga i 6. minutt.

SIF kom sterkere utover i omgangen og utliknet på en like fin scoring av Even Vestavik.

I en stort sett jevn 2. omgang tok RBK igjen ledelsen da SIF-keeper Ole-Christian Rørvik måtte gi en retur. Dermed var Fredrik Midtsjø frampå og satte inn returen. Seks minutter senere, da det var spilt 69 minutter, utliknet Tom Erik Olsbø for SIF.

Snytt for straffespark?

RBK hadde en sterk periode etter dette, mens SIF spurtet på slutten uten at de lyktes å score.

Men laget ble trolig snytt for straffespark da en RBK-forsvarer handset klart.

Også i 1. omgang ropte SIF forgjeves på straffespark da Svein-Arve Alnes ble felt, men dommeren la ballen utenfor 16-meteren til frispark. SIF-spillerne mente fellingen skjedde innenfor streken.