PSG-spilleren og de andre marokkanske stjernene følte seg bortdømt av den qatarske dommerkvartetten under bronsefinalen i VM, noe Hakimi skal ha gitt klar og tydelig beskjed om til FIFA-president Gianni Infantino etter kampen.

Marokko-stjernen bekreftet at det oppsto en konfrontasjon til NRK.

– Jeg var litt sur for det som skjedde i kampen. Men det blir mellom Infantino og meg, jeg har mye respekt for ham, og da jeg møtte ham litt senere beklaget jeg ordene jeg hadde brukt. Jeg var såret etter kampen, sier Hakimi til kanalen.

SVTs journalist på stadion meldte tidlig at konfrontasjonen i spillertunnelen mellom Hakimi og FIFA-presidenten skal ha vært høylytt og ubehagelig.

– Infantino ble totalt utskjelt av Hakimi, som var tydelig opprørt over dommerinnsatsen både i denne kampen og mot Frankrike i semifinalen, sier SVTs Johan Kücükaslan om saken.

Journalisten skal ha forsøkt å ta bilde av opptrinnet, men fikk raskt beskjed om å slette det.

Under kampen ble Infantino buet på da navnet hans ble nevnt av speakeren. Det samme skjedde under medaljeutdelingen.

Kroatia vant bronsefinalen 2–1 etter to drømmemål signert Josko Gvardiol og Mislav Orsic. Marokkos nettkjenning var det Achraf Dari som sto for.

Marokko har imponert stort gjennom hele mesterskapet og endte til slutt opp på en fjerdeplass. De var det første afrikanske laget til å nå en semifinale i et fotball-VM.