Oppgjøret mellom Sunndal og Skarbøvik lørdag endte 1-1. Et selvmål av Sunndals Vegard Furu Øie gjorde at Skarbøvik kunne gå til pause med ett måls ledelse. Men etter pause utlignet Sunndal.

(For fredagskampene, se lenger ned)

Larsnes/Gursken hadde uavgjort til pause mot Averøykameratene. Men et selvmål og en straffebom av Larsnes/Gursken bidro ikke akkurat til feststemning. Kampen endte 2-1 til Averøykameratene.

Eid overraska stort med å vinne 2-1 borte mot Florø lørdag. (Fjordenes Tidende)

Tornado Måløy snudde 0-1 halvveis til seier 2-1 over Bergen Nord. (Fjordenes Tidende)

Stryn innledet årets serie med å vinne 3-2 over Vik på bortebane. (Fjordingen)

Smp.no fulgte kampene direkte:

14:00 Sunndal - Skarbøvik

15:00 Averøykameratene - Larsnes/Gursken

Målrikt fredag

Fredag kveld ble de fire første kampene i årets 3. divisjon i fotball for menn unnagjort.

Mest fornøyd er kanskje Hareids Ronny Jørgensen. Den tidligere Hødd-spilleren noterte seg på scoringslisten tre ganger da Hareid vant 5-3 hjemme mot Stranda.

Målrikt ble det også i Volda der Herd var på besøk. En utligning på overtid fra gjestene snøt hjemmelaget for tre poeng i serieåpningen. Det endte 3-3.

Brattvåg startet sesongen med å vinne 3-1 borte mot Bergsøy.

Vi fulgte kampene direkte. Ved å trykke på lenkene under finner du målscorere og andre kampfakta.

Vi fulgte kampene direkte:

18:15 Hareid – Stranda

19:00 Volda – Herd

19:00 Bergsøy – Brattvåg

19:00 Elnesvågen - Dahle

SERIESTART. Jubelen stilnet nok i Volda da Herd utlignet på overtid. ARKIVFOTO: Marius Bøstrand