- Det er utrolig skuffende. Jeg skjønner ikke hvorfor vi fortsetter å gi bort så mange mål som vi gjør, sier SIF-trener Svein Slinning til smp.no.

Hjemmelaget kom til kampen med mye selvtillit etter uavgjort mot Bærum og seier mot Molde 2 i forrige kamp. Men det tok kun åtte minutter før SIF-spillerne fikk en vekker. Træff tok ledelsen etter ei heading fra Lasse Brandal.

I en jevn omgang fikk Træff et mål til før pause. En SIF-spiller klarert rett i beina til bortelagets Andreas Leirvik, som satte ballen i mål ute ved stolperota.

SIF-spillerne fikk nok høre det fra trener Slinning i pause, for i 2. omgang var hjemmelaget mer med i kampen. Nesten et kvarter ut i omgangen kom reduseringen. Kenneth Diallo headet inn målet etter et innkast fra Jørgen Sørnes.Sju minutter senere gikk bortelaget opp i 3-1 ved Brandal etter kommunikasjonssvikt i SIF-forsvaret. Kvarteret før slutt fastsatte Andreas Lønseth sluttresultatet til 4-1 på ei heading.

- Det er slike kamper vi må få med oss poeng i. Hvis vi ikke begynner å plukke poeng på hjemmebane, risikerer vi at lagene foran oss på tabellen får et forsprang, sier SIF-kaptein Oddvar Aarsæther.

Etter seks kamper på hjemmebane står SIF med kun ett poeng. Laget har tapt fem av disse kampene.