Dimna-jenta tok en flott sølvmedalje bak hjemmefavoritten Marlen Aakre under junior-NM i Fredrikstad lørdag ettermiddag.

Aakre vant 400 meter hekk i klasse kvinner under 22 år på tida 1.00,21, mens Mjøen Berg noterte 1.01,04 på andreplass.

De to beste var i en klasse for seg ettersom Anna B. Jakobsen, Skjalg, på bronseplass fikk tida 1.05,16 i finaleheatet med seks løpere.

Tre sunnmørsgutter deltok på 200 meter i menn under 19 år. Toralv Opsal, Ålesund FIK, ble tidsmessig beste lokale løper med 23,43 sekunder i 1. heat. Det ga 4. plass, men 16-åringen gikk ikke videre til semifinalen.

Det gjorde heller ikke Nicolas Roppen Masters, Dimna, som ble nr. 6 i samme heat som Opsal med tida 23,71.

Tobias Skavnes Våge, Dimna, ble nr. 7 i heat 3 på 200 meter med 24,34 sekunder.

Da gikk det bedre med Hannah Marie Skjeret, Ørsta. Hun ble nr. 5 i sin semifinale på tida 26,20 sekunder i K19 år.