Et Herd-lag som var svekket av karantener og skader, skapte flest av de få store sjansene som var i kampen, men de hadde ikke marginene med seg.

Mads Pedersen var frisk i Herd-angrepet i første omgang, og var svært nær å gi Herd ledelsen med en suser som Friggs keeper så vidt fikk fistet i tverrliggeren og til corner. Frigg hadde sin største sjanse i kampen ti minutter før pause, men skuddet endte i stolpen og ut via en Herd-fot. Etter en jevn 1. omgang tok Herd mer over etter pausen, men det skjedde ingenting foran målene før det gjensto snaut 20 minutter. Da var det Vegard Bruland som ikke hadde centimetrene på sin side med et knallhardt skudd som gikk i stanga og ut.

SLIK VAR: Herd - Frigg Oslo 0-0

For Herd var det framgang fra forrige kamp da de tapte hjemme mot Brumunddal. Trener Ulvestad var fornøyd med at laget holdt nullen bakover.

- Men mot et som Frigg, og slik kampen utviklet seg, føler jeg at vi burde vunnet, selv om vi manglet viktige spillere. Tross alt er det viktig at vi plukker poeng, så får vi satse på høsten, sier Ulvestad til smp.no. Det gjenstår bare en kamp før ferien i denne avdelingen.

Petter Holand, som spilte sin første kamp fra start, ble kåret til Herds beste spiller.