Fana yppet seg innledningsvis mot Vipers fire dager før sin debut i europaligaens gruppespill. Gjestene scoret kampens to første mål og ledet helt til Vipers kom à jour første gang på 5-5 etter 11 minutter.

Fana scoret et par ledermål til, men ingen etter at Vipers tok ledelsen 10-9 etter 20 minutter. Til pause sto det 15-11, og etter sidebytte rykket Vipers oppskriftsmessig fra til overlegen seier. Ana Debelic var toppscorer med seks mål, mens Marketa Jerabkova og Jana Knedlikova scoret fem hver.

Laget har full poengpott etter ti kamper, mens Fana har fem seirer og like mange tap.

Storhamar slet lenge med å riste av seg Romerike, men rykket fra mot slutten ti 34-29-seier. Snaut fem minutter før slutt var ledelsen bare ett mål. Hamarlaget er toer på tabellen.

Fana skal til Ungarn for å møte Mosonmagyarovari i europaligaen søndag. Vipers får besøk av FTC Hungaria i mesterligaen lørdag. Storhamar har også ungarsk motstand i helgen, med bortekamp mot selveste Györ i mesterligaen lørdag.