Foto: Jan Henrik Djupvik

Motstander er Levanger, som ligger rett foran SIF på tabellen. Og trener Sture Fladmark vet utmerket godt hvor viktig det er å ta poeng i denne matchen.

– Vi har vært bra på hjemmebane i de to siste kampene, og har slått både Molde 2 og Oslo City. Nå møter vi et gjerrig Levanger-lag som er flinke til å forsvare seg, så dette kan bli en tålmodighetsprøve for oss. Men jeg har absolutt tro på seier, sier han.

Jevnt i bunnen

Slik det ser ut nå, virker Oslo City og Kolstad fortapt. Mens kvartetten Byåsen, Molde 2, SIF og Levanger kjemper om å unngå den tredje nedrykksplassen. SIF er over streken, men det er ikke mye som skal til før dette endres.

– Even Vestavik står over med karantene, ellers har vi alle på plass. Tom Erik Olsbø er på gang igjen, og er aktuell til kampen. Vi spilte klokt og bra borte mot Skeid sist, og var rett og slett uheldige som tapte den kampen. Vi får håpe marginene er med oss søndag, sier Fladmark.

Gratis inngang

Som håper på mye publikum i denne kjempeviktige kampen.

– Vi har gratis entré for alle, og håper på god støtte fra tribunen. For hele Sunnmøre er det faktisk viktig at vi holder oss, og vi trenger all den støtte vi kan få. Og jeg skal love et SIF-lag som skal kjempe for livet for de tre poenga, fastslår SIF-trener Fladmark.

Følg kampen her