Carew sto bakerst i lokalet under Hege Riises VM-uttak og var også i rommet da Ståle Solbakkens holdt pressekonferanse en drøy time senere.

Under sistnevnte sto han side om side med NFFs generalsekretær Karl Petter Løken og fotballpresident Lise Klaveness.

Det var i januar i år det ble kjent at Carew hadde fått en 80 prosent engasjementsstilling stilling i Norges Fotballforbund. Det ble da sagt at han skulle jobbe inn mot barn og unge.

I november i fjor ble han dømt til en ubetinget fengselsstraff for grovt skattesvik. Dommen konkluderte med at Carew ikke handlet forsettlig.

NY ROLLE: Carew sto sammen med NFFs generalsekretær Karl Petter Løken og fotballpresident Lise Klaveness. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Ifølge kommunikasjonssjef i NFF, Yngve Haavik, startet Carew i jobben nylig. Han vil ikke ytterligere kommentere den tidligere Premier League-spillerens rolle.

– Det er ikke uvanlig at ansatte eller folk på engasjement i NFF Ullevaal tar turen innom pressekonferanser på Ullevaal Stadion, skriver Haavik i en SMS til VG.

Carew vil ikke kommentere sin nye jobb overfor VG.

Da Carews nye rolle ble kjent, sa han følgende:

– Jeg gleder meg veldig. Det blir kjempespennende. Jeg er veldig opptatt av talentutvikling og jeg håper å kunne bidra med å utvikle spillere – og få frem flere spillere som Ødegaard og Haaland, sa Carew til VG den gang.

Carew er en av tidenes beste norske fotballspillere, og har 24 mål for Norge.