... som begynte for flere uker siden.

For snaut fire uker tilbake var det første av tre trofeer i boks for City – 20. mai ble de Premier League-mestere.

Festen på The Tunnel Club etterpå ble en kostbar affære.

– Drikkeregningen kom på 630.000 kroner. Jeg så kvitteringen. Og før du sier noe, det var ikke bare Jack (Grealish) sin regning. Han dro faktisk hjem tidlig den kvelden, sier Kevin Grealish, Jack Grealishs far, til den engelske avisen Mirror.

Se City-stjernen feire trippelen:

City ble mestere da Arsenal tapte mot Nottingham Forest i nest siste seriekamp. Dagen etter feiret City med seier over Chelsea og bytur der Erling Braut Haaland dukket opp i silkepysj.

Den siste av tre titler denne sesongen, Champions League-trofeet, ble feiret med en tur til Ibiza, før de lyseblå mandag var tilbake i England og ble hyllet av fansen i Manchesters gater.

– De siste 24 timene har vært den beste dagen og natten i mitt liv. For å være ærlig tror jeg ikke at jeg har sovet, sa Grealish på scenen etter paraden.

Jack Grealish og Erling Braut Haaland koste seg under paraden:

Det er ikke bare Grealish og Haaland som har blitt gode kompiser. Også fedrene deres har fått et nært forhold.

– Han (Alfie Haaland) kom bort til meg og sa: «Ta litt av denne sigaren». Jeg tok et drag og hostet nesten magen opp. Jeg har ikke røyket på 28 år, forteller Kevin Grealish.

– Det oppsummerer denne fotballklubben for å være ærlig. Ja, det er en massiv fotballklubb med masse penger og stjernespillere, men det er virkelig herlige mennesker. Alle familiene har det veldig bra, og Alfie er en flott fyr og virkelig jordnær, sier Grealishs far.

Både Jack Grealish og Haaland reiste tirsdag til hver sine landslag for å spille om en billett til EM i Tyskland i 2024.

  • Norges første kamp er mot Skottland på lørdag klokken 18:00. Den kan du følge i VG Live!