– Jeg har aldri holdt med Molde. Det er et lag det alltid har vært deilig å slå, sier SIF-spilleren foran dagens bortekamp mot Molde 2.

Han er opprinnelig fra Midsund, men til tross for at han er romsdaling har han aldri hatt sympati for Molde.

– Rosenborg er laget mitt, sier Stormyr og forklarer dermed hvorfor Molde er et lag han liker å slå.Samtidig legger ikke Stormyr skjul på at Molde er et lag det er artig å møte. Motivasjonen før dagens oppgjør er det i alle fall ingen problemer med.

– Enten du møter sultne unggutter eller en rekke A-lagsspillere, er det artig å møte Molde, mener Stormyr.

Dårlig timing?

Etter noen uker med ferie, er de fleste norske A-lagsspillere tilbake i sine klubber nå. For SIF kan det i verste fall slå svært uheldig ut.

– Det kan selvfølgelig slå kjedelig ut for oss. Jeg har hevdet i flere år at andrelagene ikke har noe i det vanlige divisjonssystemet å gjøre siden de ofte kan avgjøre opp- og nedrykk nærmest som de vil. Det er forferdelig synd, men det er veldig lite vi får gjort med det akkurat nå, sier SIF-trener Svein Slinning.

Samtidig mener Slinning at SIF uansett bør kunne være på høyde med MFKs nest beste.– Det er vel en grunn til at de som spiller på andrelaget spiller nettopp der. Vi skal være på det nivået vi også, sier han.

Etter ni serierunder ligger SIF nest sist med fire poeng. Opp til dagens motstander Molde er det bare tre poeng.

– Alle kamper er viktig for vår del nå, men for å unngå ei luke oppover er kanskje denne spesielt viktig, mener Johan Stormyr.

På gang

Han var en av SIFs klart beste spillere i fjor, men har slitt en del med skader i år.

Savnet av nøkkelspilleren har vært sårt hittil i år.

– Johan har slitt veldig, men er i ferd med å finne seg sjøl igjen nå. Han har jobbet godt, mener trener Svein Slinning.Selv føler Johan Stormyr at toppformen nærmer seg nå.

– Ja, det begynner å komme seg i alle fall. Det går bare bedre og bedre, sier han.

Ifølge SIF-trener Svein Slinning stiller Skarbøvik bortimot skadefritt i Molde i dag.

Les mer om SIF på smp.no

Se nyheter fra Midsund, Sandøy, Vestnes og Nordre Sunnmøre på smp.no

<strong>Skryter:</strong> SIF-trener Svein Slinning mener Johan Stormyr er en spennende spillertype.