Gjestene fikk corner to og et halvt minutt på overtid, ballen ble stusset til borteste stolpe der Gjersvoll sendte den i mål via stanga. Dommeren var ikke sikker på scoring før han hadde rådført seg med assistentdommeren, som hadde sett at ballen var inne før den ble måket ut.

Et bittert og surt tap for SIF, som to ganger traff tverrliggeren i andre omgang. Først på et frispark av Thomas Gjøsund, deretter et godt skudd av Alexander Aure da det gjensto tolv minutter.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Thomas Gjøsund etter 9 minutter, mens Strindheim utliknet ved Henning Røe da 25 minutter var spilt. Gjestene hadde deretter de farligste sjansene i 1. omgang, men ble nektet flere scoringer av en meget god SIF-keeper Ole-Christian Rørvik.

Rørvik var irritert og skuffet over poenget som glapp på overtid.

- Vi gir bort en unødvendig corner og blir straffet for slurv. I dag følte jeg at det var helt unødvendig å tape, vi burde ha ledet etter sjansene vi hadde i 2. omgang. Men vi var ikke mentalt med til siste slutt og ble straffet for det.

Trener Sture Fladmark syntes synd på spillerne.

- Jeg føler med dem, for dette fortjente de ikke. Vi hevet oss fra de forrige kampene og i dag viste vi at vi tør å prøve. Men vi skapte litt for lite og utnyttet ikke de sjansene vi fikk. Vi må stadig gjøre rokeringer på laget, men vi må bygge videre på det vi viste i dag, mente Fladmark.