SLIK VAR: Herd - Kristiansund 1-4

Utgangspunktene for de to lagene er vidt forskjellige. Mens Kristiansund ligger tre poeng bak Bærum på tabelltoppen, har Herd tre poeng ned til Molde 2 på nedrykksplass.

– Det er fullt mulig å slå Kristiansund. Vi har jo tatt poeng både mot Elverum og Bærum, som ligger over Kristiansund på tabellen. De har et godt lag. men det har vi også på vårt beste. Utfordringen blir å spille godt en hel kamp. Vi har ofte ledet, men slitt med å punktere kampene, og så tapt, sier Herd-trener Rune Ulvestad.

Solbak inn

Sist runde vant Herd den viktige sekspoengskampen borte mot tabelljumbo Jevnaker. Da sto tidligere AaFK junior-keeper Mathias Rasmussen i mål. Til denne kampen er Bjørnar Hoel tilbake i troppen.

Tidligere Rollon-spiss Daniel Gjerde debuterte mot Jevnaker som innbytter, men om måltjuven kan være aktuell fra start denne gangen er ikke trener Ulvestad sikker på.

Flere forsterkninger til stallen er på vei. Simen Solbak kan skilte med a-kamper for AaFK så sent som i fjor, men har siden hatt korte opphold i SIF og Aksla.

– Jeg tror Simen blir spilleklar mot Kristiansund. På sikt er han en klar forsterkning på venstrebackplass, mener Rune Ulvestad.

Sekspoengskamper

Herd-treneren liker ikke å snakke for mye om tabellsituasjon og ambisjoner om ståplass. Men er klar på at det laget vil ta så mange som mulig av de 24 poengene det er igjen å spille om.

– Seieren mot Jevnaker var veldig viktige. I løpet av den kommende perioden skal vi møte tabellnaboer som Molde 2 og Follo, og da blir mye avgjort.

DIREKTE kl 16.00: Herd - Kristiansund