Fortuna startet kampen forrykende og skapte fem store sjanser det første kvarteret. Anført av en veldig kjapp Cathrine Aambakk Bjørkedal burde Fortuna absolutt scoret etter meget godt spill, men Manglerud Stars gode keeper sto gjentatte ganger i veien. Etter et unødvendig balltap i midtbanen for Fortuna kjørte Manglerud Star en meget god kontring som Silje Wighus ekspederte i mål etter en duell med Fortuna-keeper Hjeldseth. Selv om Fortuna dominerte banespillet var det Manglerud Star som var nærmest scoring på slutten av omgangen da de igjen kontret, men Ingrid Hjeldseth gjorde en meget god redning 1 mot 1.

Etter en hvilepause hvor trener Fjørtoft helt tydlig hadde fokusert på gjennvinning og høyere press gikk Fortuna ut og tok Manglerud Star totalt på senga. Ett mye mer aggressivt press førte til mange ballerobringer og etter 50 minutter vant Josefine Bergem ballen og klinket den i vinkelen fra 16meter. Et ambisiøst Fortunalag kjørte på videre offensivt, men blir igjen tatt på en kontra og Maria Arnesen stormet inn i et enormt bakrom og satte ballen bak en sjanseløs Ingrid Hjeldset. Til tross for denne skuffelsen gikk Fortuna på en ny offensiv bølge og Lene Sperre fyrte av en kanonkule i tverrliggeren etter 70 minutter. Tre minutter senere utlignet Mari Elise Urke veldig fortjent etter en dødball. Det siste kvarteret ebbet ut med et stort Fortuna-press og laget produserte flere sjanser, men dyktigheten og marginene var ikke på lagets side.

Skuffet over resultatet, men mye positivt i perioder

- Vi sliter med litt høye skuldre og litt nervøsitet, spesielt i 1.omgang sier en skuffet trener Karl Oskar Fjørtoft. Periodevis spiller vi veldig godt offensivt, vi har et eget spill og skaper mange gode to mot en situasjoner, men avslutningsdyktigheten var ikke god nok i dag.

Offensivt viste Fortuna-laget at det kan bli mye godt pasningsspill i årets sesong og at laget kan dominere banespillet og underholde publikum, men at det må strammes opp i forsvarsspillet er det ingen tvil om, noe også trener Fjørtoft er enig i.

- Vi sliter litt med linja i bakre leddet, når vi skal falle av og trykke ut, dette har vi jobbet med, men denne fasen av spillet må vi fortsette å prioritere framover.

Fortsetter Fortuna det gode offensive spillet og strammer opp den defensive delen så vil laget gå en meget god sesong i møte, laget spilte artig og angrepssvillig fotball og dette lover godt for resten av sesongen.