Ifølge Henrik Hoff var det aldri meningen at Hødd og Herd skulle bli tilført penger.

– Vi sa oss villige til å bli med å starte opp et bylagsprosjekt i Ulsteinvik og stille våre trenerkrefter til disposisjon. Men det handlet ikke om å stille penger til disposisjon.

Har støtte

– Det står ingen steder i søknaden at vi skal tilføre Hødd penger. Pengene tilhører elite- og 1.divisjons- klubbene, understreker Henrik Hoff og legger til at saken har vært drøftet i Norsk Toppfotball, Norges Fotballforbund og Sunnmøre Fotballkrets.

– Alle støtter min versjon, ifølge Henrik Hoff.

Prosjektene ble endret.

Han avviser at prosjektene ikke ble gjennomført.

– Alle prosjektene vi fikk innvilget i 2009 har blitt gjennomført.

– Herd sier Fair Play-skolen aldri ble startet opp?

– Vi har gjennomført Fair Play-skole, blant annet gjennom en egen Fair Play-cup. Tanken var å gjennomføre dette sammen med Herd, men prosjektet ble endret litt underveis. Det er ikke uvanlig. Det viktigste er at prosjektene ble gjennomført.

Inne i budsjettet

– Hva gikk pengene til?

– Vi har brukt dem til spillerutvikling. Midlene fra medieavtalen ligger inne i budsjettet og er med på å styrke vår satsing på det området. Og det kommer også naboklubbene til gode, mener Hoff.

Som vil følge årets fordeling av medie-pengene med interesse.

– Det skal bli interessant å se hvor mye penger Hødd gir til Bergsøy og andre naboklubber, nå når Hødd har rykket opp i Adeccoligaen og dermed får sin del av midlene fra medie-avtalen, sier Henrik Hoff.