Manglerud Star, som etter planen skulle spilt i 2. divisjon avdeling 2 kommende sesong, må trolig trekke laget fra deltakelse.

– Klubbens økonomiske situasjon har vært behandlet i skifteretten onsdag, og vi har fått negativ tilbakemelding på vår betalingsplan. Det medfører at vi per definisjon er konkurs, sier klubbdirektør Tom Arne Nyborg til Nettavisen.

– Vi jobber fortsatt med finansieringen og ser på dette som en midlertidig løsning, sier Nyborg.

Spillerne fristilt

Alle spillerne har fått beskjed om at de kan forlate klubben fritt. Manglerud Star-stallen inneholder flere kjente navn som Kim Larsen, Fabien Vidalon, Felix Ademola og Mounir El-Masrouri.

Også de tidligere AaFK- og Hødd-spillerne Kim Deinoff og Thomas Gjørtz er i klubben.

Dramatisk

Deinoff forteller til smp.no at spillerne var i møte med ledelsen onsdag og skal i et nytt møte torsdag.

- Det er klart at det er dramatisk hvis det er sånn det blir. Forhåpentligvis får vi vite etter møtet i morgen hva som skjer, sier Deinoff.

Ekstra utsatt

Ingen spillere er heltidsansatte i Manglerud Star. Kim Deinoff er administrasjonskonsulent i klubben og har dermed hatt en anelse om hvordan det ligger an.

- På en måte er jo jeg ekstra utsatt, så det er godt å ha vært med en stund og ha sett signalene litt rundt her. En løsning på noe er ikke langt unna.

Tror på løsning

Deinoff er allerede i dialog med Kongsvinger, som i år skal spille i 1. divisjon.

- Jeg kommer nesten hundre prosent sikkert til å spille fotball, sier 34-åringen.

Skarbøvik avventer

Både Follo og Ham Kam var i krise før jul, men unngikk så vidt konkurs. Da kom det fram at Skarbøvik kom til å få tilbudet om å ta over, hvis det skulle bli en ledig plass i 2. divisjon.

- Jeg går ut fra at det er vi som står på førsteplass til å ta over nå også, sier Frank Austdal i Skarbøvik IF.

Austdal sier til smp.no at SIF uansett skal ha styremøte mandag. Der vil det eventuelt bli diskutert hva klubben skal svare om tilbudet om spill i 2. divisjon skulle dukke opp.