Da det var spilt 88 minutter på Color Line stadion ledet Haugar fortjent 2-1 mot Fortuna. Inntil da hadde Fortuna knapt skapt en sjanse for hele kampen, bortsett fra da Cathrine Bjørkedal reduserte til 1-2 før pause.

Men de siste minuttene ble høydramatiske.

To minutter før slutt raidet Fride Mørkeset opp på vestresida, slo inn lavt foran mål, der Cathrine Bjørkedal fikk slengt fram tåa og utlignet til 2-2.

Les flere fotballnyheter på smp.no

Fortuna jublet for muligheten for et viktig poeng – og så fikk de sannelig alle tre!

For i kampens siste minutt sendte Andrea Berild ballen i nota etter klabb og babb på femmeteren, og dermed hadde Fortuna snudd kampen på hodet.

Fortuna har ikke hatt fru Fortuna med seg i mange kamper i år, men lørdag kveld var hun der til gagns. Fortuna leverte rett og slett en elendig kamp, utenom målene hadde ikke hjemmelaget en eneste kvalifisert målsjanse!

Sjekk tabellen for 1. divisjon kvinner

Ingen av spillerne kom opp mot sitt beste, men av og til får man bedre betalt enn man fortjener. Og med seieren tok blåtrøyene et langt steg vekk fra nedrykksstriden.