Volda hadde ikke en eneste målsjanse for hele kampen, mens SIF i en periode radet opp sjanser. Og svidde dem én etter én.

En lei vind gjorde at spillerne måtte være presise i pasningene, noe særlig Volda syndet mot. Voldingene har mistet sentrale spillere, og ser ut til å måtte slite i 3. divisjon. SIF er nyopprykket i 2. divisjon, og må også løfte seg flere hakk til seriestart.

Nykommer Adrian Blindheim spilte sin første kamp for SIF etter overgangen fra Valder, og scoret begge målene for SIF før pause. Og en annen nykommer fra Valder, Ole Johan Skjong, satte inn 3-0 i kampens siste minutt.

I åpningskvarteret av 2. omgang ble Volda rundspilt, men særlig Kenneth Diallo sløste enormt foran mål. Og Volda-keeper Aleksander Hovdevik imponerte også med flere flotte redninger.