Etter en god sesong i 1. divisjon øynet Fortuna-trener Magne Elde en overraskende seier på Color Line stadion i kveld. Det startet bra for hjemmelaget som tok ledelsen etter en halvtime ved Sigrid Heien Hansen, men Hege Nordvik utlignet minuttet etterpå for Trondheims Ørn.

Etter pause tok gjestene fra Trondheim mer og mer over, og brukte kun tre minutter på å ta ledelsen. En time ut i kampen økte Trondheims Ørn først til 3-1, så ti minutter senere sto det 4-1. Gjestene fikk en utvisning et kvarter før slutt, men det klarte ikke Fortuna å utnytte. På overtid satte Ørn inn 5-1. Dermed er cupeventyret over for denne gangen for Fortuna.

- Vi burde ledet til pause, for vi var tre ganger alene mot keeperen deres. Det vi gjør før pause er kanonbra, men etter det var vi ikke like gode, sier trener Magne Elde til smp.no.