Vilde Bøe Risa hadde akkurat kommet på banen og fikk et frispark nede ved høyre hjørneflagg. Katie Zelem slo det inn i et felt fullt av spillere, og der steg Millie Turner i været og stanget ballen inn i hjørnet.

Seieren gjør at United på tabell topp har seks poengs ledelse til byrival City og syv til Chelsea, men sistnevnte har tre kamper mindre spilt.

Landslagsspiller Rachel Daly ga Aston Villa ledelsen to ganger og hadde også en avslutning i tverrliggeren på 2-1, men United nektet å gi seg og kom tilbake hver gang.

Leah Galton utlignet førte gang, mens Nikita Parris nikket inn 2–2 i det 62. minutt.

Hjemmelagets hjørnespark ga United store problemer. Daly nikket inn 1–0 i det 9. minutt, men den ledelsen varte bare seks minutter før Galton utlignet på innlegg fra Ona Batlle.

Anna Patten nikket i tverrliggeren på et nytt hjørnespark, før Daly gjorde 2–1 i det 37. minutt.

United hadde sine sjanser, men Daly hadde den største med sin avslutning i tverrliggeren. Rett etterpå utlignet Parris på innlegg fra Hannah Blundell.

Bøe Risa ble byttet inn på overtid og skaffet det avgjørende frisparket da Mayumi Pacheco braste inn i henne etter at hun hadde spilt fra seg ballen. Villa-spillerne protesterte heftig og var kanskje ikke fullt konsentrert da dødballserven kom. Turner slo Lucy Staniforth i luftduell og avgjorde kampen.

Det førte til ville jubelscener. United er klar for FA-cupfinale og jager altså dobbelttriumf.