Pål Erik Ulvestad spilte midtstopper på Molde 2, og hadde som en viktig oppgave å stoppe sin eldre bror Andreas, som er spiss på Herd. Det klarte han litt for godt, etter pappa Runes mening.

– Som Herd-trener er jeg ikke helt fornøyd med 0-0 borte mot Molde 2, vår 2. omgang var så bra at jeg mener vi burde ha vunnet. Men Bjørg Inger, mamma til Andreas og Pål Erik, var strålende fornøyd med uavgjort, dermed beholder vi familie-freden, ler Rune.

Også Dan Peter, en tredje Ulvestad-bror, skulle ha spilt denne kampen for Herd. Men han er skadd, og er sårt savnet for tiden.

Bra Molde-lag. Molde stilte med en god del spillere fra A-stallen, blant disse velkjente Jose Mota, Mattias Moström og de to amerikanerne Cunningham og Gatt. Heldigvis for Herd ble Mota skadd og gikk ut alt etter ti minutter.

Kampen var jevn og ganske sjansefattig. MFK 2 var best før pause, mens Herd kom stadig sterkere utover i 2. omgang. Eirik Kampenes hadde Herds største sjanse, men slurvet da han fikk ballen på femmeteren.

Mens Pål Erik Ulvestad holdt på å gi Molde seieren på en god heading som ble reddet på streken. Kanskje like bra - også for Pål Erik. Som spilte for Herd siden han var en neve stor, helt til overgangen til Molde i vinter.

– Veldig positivt at vi holder nullen bakover, det har vi ikke klart ofte i år. Nå har vi troa på tre poeng når vi får besøk av Brumunddal til helga, sier Rune Ulvestad.