«Sorry, good game».

Slik var ordlyden, på engelsk, i hovedtittelen på forsiden til den franske sportsavisen L’Équipe rett etter at Olivier Giroud hadde blitt matchvinner mot England i kvartfinalen i VM.

På stillingen 2–1 til Frankrike, fikk England straffe i sluttminuttene. Men England-kaptein Harry Kane blåste ballen høyt over i 84. minutt. Det fikk Frankrike-stjernen Kylian Mbappé til å trekke bredt på smilebåndet.

Lagkamerat Adrien Rabiot mener det var rettferdig at Kane bommet på straffen.

– Først og fremst er jeg ikke sikker på at det faktisk er en forseelse. Vi har sett hundrevis av slike situasjoner som ikke blir blåst på, sier Juventus-spilleren ifølge The Athletic.

– Selvfølgelig, da han bommet, ble vi glade. Det var rettferdig fordi det ikke skulle vært straffe, legger han til.

Etter den dramatiske kvartfinalen er de regjerende mesterne fra Frankrike klare for semifinale mot Marokko. I den andre semifinalen møtes Argentina og Kroatia.

I forkant av rivalkampen satte den britiske tabloidavisen The Sun i gang et frekt stunt på en av de mest berømte plassene i Paris:

Engelske fotballsupportere har sunget «It’s coming home» i årevis og hisset på seg andre nasjoner for arrogansen. Men England må fortsatt lengte tilbake til 1966 for sist de kunne kalle seg verdensmestere i fotball.

«They’re coming home», konstaterer tabloidavisen The Sun.

«Kane’s Penalty Pain», skriver Daily Mail.

– Det er nesten som om Frankrike har arrogansen og troen fordi de er vinnerskaller på dette nivået, og vi ikke er det. De har overtaket i de kliniske fasene av spillet, roser tidligere England-stopper Matthew Upson franskmennene på BBC.

Frankrike-trener Didier Deschamps legger ikke skjul på at det var en krevende kamp.

– Det er fantastisk. Det var en tøff kamp mot et veldig godt England-lag og det er utrolig å være i semifinalen igjen, sier Deschamps, ifølge L’Équipe.

Olivier Giroud, som etter åttedelsfinalen mot Polen ble Frankrikes mestscorende på herresiden gjennom tidene, var naturligvis i ekstase etter kvartfinalen.

– Jeg er superstolt av dette laget, sier Frankrike-spissen.