- Det er bittert for guttene og klubben at vi nå rykker ned i 2.divisjon. Jeg som trener skulle også ha vært dette nedrykket foruten, sa Sture Fladmark etter 1-2-tapet for Steinkjer i ettermiddag.

Fladmark var skuffet da fløyta hadde gått for full tid på Guldbergaunet. 600 nordtrøndere jublet over at hjemmelaget nok en gang hadde berget plassen på overtid. I fjor var det Fredrikstads nedrykk som berget Steinkjer Fotballklubb. Nedrykket førte til at Fredrikstads toerlag ble flyttet ned i 3.divisjon.

- Vi hadde sjanser til å berge det ene poenget og nedrykket i sluttminuttene. Mest bittert er det at vi ikke får straffespark på overtid. Det er ingen tvil om at Steinkjer-forsvareren bruker hånden for å stoppe det skuddet, sa SIF-bossen da fløyta hadde gått for full tid. Jan Marius Ringstad pådro seg rødt kort rett etter kampslutt.

Ringstad skjelte ut dommeren og fikk en liten verdig avslutning på 2010-sesong. Samme skjebne led Thomas Gjøsund, som hadde en svart dag på Guldbergaunet. Gjøsund svidde av kampens største sjanse på stillingen til 1-1. Han klarte nemlig ikke å sette ballen i tomt mål.

Rett etter mistet han hodet og pådro seg gult kort. Dermed ble det vanskelig for Skarbøvik som var farlige i sluttminuttene. De satte SFK under press, etter at de la om til å spille med tre mann bak. Men det etterlengtede utligningsmålet kom aldri.