– Jeg gjør det, og det er derfor jeg fortsatt spiller fotball i en alder av 36 år. Så lenge jeg har det moro på fotballbanen fortsetter jeg, sier han.

Nytt nivå

Karl Oskar er ikke overrasket over at Herd tidvis har slitt tungt som nykommer i 2. divisjon.

– Dette er et nytt nivå for nesten alle spillerne, og de trenger tid til å omstille seg. Så skal vi heller ikke glemme at det faktisk er en del meget gode lag i denne divisjonen. Periodevis blir vi litt for «junioraktige» i våre valg på banen, og det blir straffet kontant, fastslår han.

To ukentlige økter

Karl Oskar er ansatt som spillerutvikler i AaFK, og jobben der går foran Herd-karrieren.

– Jeg prøver å få med meg to Herd-treninger i uka, men det er ikke alltid at jeg makter det. Denne uka har jeg ikke trent med Herd i det hele tatt, men jeg regner med å spille dagens hjemmekamp mot Brumunddal, sier han.

Ulvestad ute

Herd har ikke vunnet en kamp siden viktige Dan Peter Ulvestad måtte kaste inn håndkleet med vond rygg. Og fortsatt plager ryggen ham såpass at Ulvestad også må stå over i ettermiddag.

– Men vi får tilbake Finn Erik Stavseng i dag, og også Daniel Stensøe bør være klar igjen etter sin skade. Brumunddal er fysisk sterke og slo AaFK 2 5-2 sist, men jeg mener at vi fotballmessig er minst på høyde med dem. Det hadde smakt nydelig med tre poeng i dag, sier Herd-trener Rune Ulvestad.