Lene Sperre har spilt fast for Fortuna denne sesongen og har dette å si om treneransettelsen.

- Veldig spennende

Eneste kjenneskap jeg har til Karl Oskar er på fotballbanen og der har han hatt en veldig bra karriere, han er teknisk god og har god spilleforståelse. Vi får håpe at vi ser igjen det i laget vårt kommende sesong, sier Lene Sperre, som er overrasket, men altså er positiv til trenerskiftet.

- Hva bør være målet for Fortuna kommende sesong?

- Det bør være å rykke opp igjen i Toppserien, helt klart. Det kommer til å bli tøft og spørsmålet er om vi beholder alle spillerne fra i fjor. Men opp igjen skal vi uansett, på første forsøk, sier en topp motivert Lene Sperre. Hun fortsetter som Fortuna-spiller også kommende sesong, til tross for det hun beskriver som en tøff sesong i Toppserien.

- Ja, jeg er veldig motivert, og det tror jeg de andre på laget også er. Vi har et spennende lag, med mange unge og noen rutinerte som vi absolutt bør bygge videre på. Vi ser i alle fall lyst på fremtiden. Karl Oskar Fjørtoft blir altså Svein Slinnings etterfølger.

Etter sesongslutt ga Slinning Fortuna-ledelsen beskjed om at han ikke ville forlenge sin kontrakt, etter at forholdet mellom hovedtreneren og Fortuna-ledelsen hadde kjølnet i løpet av sesongen. - Det var synd det som skjedde rundt avskjeden til Svein. Men jeg tror vi trengte litt friskt blod nå, og det som nå har skjedd synes jeg er spennende, kommenterer Lene Sperre.