Skarbøvik IF ledet 2-1 mot gode Drøbak/Frogn på bortebane til det var spilt 92 minutter.

Da utlignet hjemmelaget, og SIF måtte nøye seg med 2-2. For øvrig lagets andre 2-2 kamp på bortebane på tre dager, onsdag ble det samme resultat borte mot Birkebeineren.

- Selvsagt ufattelig surt å miste to poeng så sent i kampen, men utligningen til D/F var en kanon klint i motsatt vinkel fra litt skrått hold. Umulig å gjøre noe med, forteller SIF-trener Svein Slinning.

Ledet mye av kampen

SIF ledet både 1-0 og 2-1. 1-0 kom alt etter fire minutter, da Daniel Gjerde styrte et knallhardt fruispark fra Preben Torvanger opp i nettaket. Drøbak/Frogn hadde ballen mest resten av omgangen, men skapte veldig lite.

Slik var kampforløpet også etter pause, og etter en times spill fikk hjemmelaget et utrolig billig straffespark av en meget hjemmevenlig dommer. Det var faktisk en F/F-spiller som handset i feltet, men dommeren så det annerledes og ga D/F straffe. Men straffen ble flott reddet av Per Espen Thorsen!

Likevel fikk Drøbak/Frogn  utlignet, ved Momo Latyr. Han brøytet seg veg på en corner, dyttet vekk flere SIF-spillere og headet inn 1-1. Også her var hjemmelaget heldig med dommeren.

Men rett fra avspark gikk SIF i angrep, og Didrik Fløtre fikk kjempetreff på volley. Ballen suste i vinkelen til ny ledelse for sebratrøyene.

Press mot Thorsen

Resten av kampen var preget av sterkt press mot Per Espen Thorsen, men på kontringer var både Kenneth Diallo og Kenneth Kjevik alene gjennom uten å punktere kampen. Og to minutter på overtid smalt det altså i vinkelkrysset bak Per Espen Thorsen.

- Nå har vi tatt nivået i 2. divisjon, og jeg har veldig god tro på en flott høstsesong for oss. Vi skal berge plassen, lover Svein Slinning.

Han framhevet keeper Thorsen, Preben Torvanger, Even Vestavik og Kenneth Diallo som SIFs beste spillere lørdag. SIF går nå ut i sommerferie, dette var den første kampen på "høsten".