Ja, en kan virkelig undre på hva som driver politikerne på det Norske storting. 70 – 80 % av det Norske folk er imot å gå inn i EU, mens det er flertall på Stortinget for å gå inn i EU.

Det ser ut som norske politikere viser folk oppmerksomhet kun når det er valg. Ellers ser vi ikke noe interesse for lokaldemokrati og folkevilje. Jeg skjønner derfor godt at stortingspolitikerne er livredde for folkeavstemning i dette land. I disse dager er folk flest i raseri over at Norsk natur skal ødelegges av vindturbiner.

Norske selskaper skaffer seg konsesjoner for vindturbiner av arrogante NVE, som ikke tenker på annet enn mammon. De norske selskapene selger videre sine konsesjoner til utenlandske selskaper basert på kun en ting; profitt. Skal vi sitte stille og godta at slike Judaser får fritt spillerom? Om 30 år vil turbinene stå der som gigantiske, rustne monumenter over grådige sjarlataner og sleipe lobbyisters seier over fornuften og kunnskapsløse og arrogante politikere.

Sannsynligvis vil de utenlandske eiere i forskjellige konstellasjoner bli, som Scandinavian Star-etterspillet, vanskelig å spore opp for å rydde opp etter seg økonomisk. At Erna og Høyre har et mantra som heter privatisering, der profitt skal privatiseres og gjeld skal nasjonaliseres er vel kjent.

At det Norske storting i 2011 enstemmig godkjente grønne sertifikater må være basert på naivitet og mangel på kunnskap. Denne avgjørelsen gjorde det mulig at vindturbin-aktiviteten kunne styrkes.

Med den kunnskap som nå er tilgjengelig av vindturbinenes negative konsekvenser for folk, natur og fugleliv burde politikerne stå fram og si at de gjorde en feil i 2011. Men jeg savner sterke stemmer fra politikere som står fram og protesterer mot at Norske strømkunder får ekstra milliarder å betale for denne galskapen med vindturbiner.

Det er derfor naturlig å spørre; er Norske politikere valgt for å tjene folket eller er det folket som skal tjene politikerne?

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!