Leserinnlegg:

«Støttereplikk til Ingebrigt Austnes»

Illustrasjon:   Foto: Nils Harald Ånstad

Meninger

Jeg vil gjerne gi min støtte til Ingebrigt Austnes for leserinnlegget i Sunnmørsposten 20.08 der det gjelder lunkenheta til lokalpolitikera i Ålesund kommune angående vindmøllene på Haramsfjellet i bydelen Haram.

Austnes har rett når han sier at sympati med vindmøllemotstanderne ikke er nok. Og hadde dette gjaldt Akslas sydside så hadde det nok blitt rabalder. Men bydelen Haram er en utpost langt borte fra Ålesund sentrum og tinga der.


Lesarinnlegg:

Teknisk utval og vindkraftsaka

Sympati er ikkje nok.


Jeg vil tilføye at vi har jo i nye kommunestyret dugandes og djerve folk også ifra gamle Haram kommune som er i mot vindmøllene og meget godt taleføre. Dei burde også være vedtaksføre til folkets beste, uten å skjele til overmakta. Og blant dei er i alle fall to tidligere ordførere i gamle Haram kommune og den eine er no varaordfører i storkommunen. I tillegg er i skrivende stund minst en av disse aktuell kandidat til Stortinget ved kommende valg og det blir sikkert flere. Fra slike framifrå politikera burde en vel kunne vente seg litt krut.

Godtfolk: Ingebrigt Austnes har eit alvorsord til dykk. Høyr på dykkar kloke sambygding!

-------------------------------------------

Har du noko på hjartet? Send eit innlegg til meninger@smp.no.

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!