Leiar 19. august:

«Trump slit – heldigvis»

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump endrer på valgkampstaben nok en gang.   Foto: NTB scanpix

Leder

Meiningsmålingar i USA viser at Donald Trump slit alvorleg i konkurransen med den demokratiske kandidaten, Hillary Clinton. Særleg gjeld det i dei såkalla vippestatane som er heilt avgjerande for å vinne valet.

No har Donald Trump sparka valkampleiinga si for andre gong, men det spørst om det er hjelp i, all den stund at det er ordbruken frå hans eigen munn og hans eigne fakter som gjer at også republikanske veljarar nå vender han ryggen.

Bra er det.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Leder