Leserinnlegg

«Om bokmål i nye Ålesund kommune»

Leserinnlegg

Takker for de tilleggsopplysningene som Aud Farstad kommer med i sitt innlegg den 23/9-19.

Hun nevner der sjikaner hun får både på nett, på gata og i anonyme brev. I mitt innlegg den 13.9. har jeg ingen form for sjikane. Jeg pleier aldri å sjikanere folk i det offentlige rom. Hvis Aud Farstad betrakter mitt innlegg som sjikane, må jeg si at det kom fra henne først: «Eldre menn som ynskjer seg» makt. Denne «makt-ballen» forsynte jeg med ny emballasje, og sendte den tilbake til de som vil tvangs-innføre nynorsk i den nye kommunen. Jeg er imot all tvang, enten den er fysisk eller psykisk. Hvis dette kan beskrives som sjikane, må jeg revurdere betydningen av ordet. Jeg noterte meg videre at Aud Farstad har skrevet og gitt ut flere bøker både på bokmål og nynorsk. Og at hun også har redigert bøker. Ved det siste må det vel minstekravet være at en skriver navn riktig.-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!