Foreldra vraka Noreg, vår kultur, ideologi, menneskesyn og moralkoder – reiste for å slost for eit religiøst diktatur med sterk religiøs rasisme, vald, undertrykking og drap. Ikkje protestar – eg har lese Koranen (og Bibelen og Mein Kampf – som Koranen har parallellar til – og litt til), og veit litt kva eg snakkar om. Ingen bør debattera Islam utan å ha lese Koranen – det er ei hard bok (og beviseleg oppdikta – f.eks. mange feil ingen gud ville gjera).

Foreldre har primæransvaret for borna. Desse tok borna med i strid mot oss og alt ikkje-Islam står for. [Koranen: Alle menneske skal omvendast, undertrykkast «til dei betalar ekstra skatt med villig underkasting og kjenner seg undertrykte» (9/29), eller drepast, og ein skal slost med alle midlar (9/5 m.fl.). Muslimen(!) Noa: «Etterlat ikkje ein einaste vantru i live» (71/26)]. Foreldra gjorde eit fundamentalt val – for seg og borna.

Så svikta Allah – ja, for Allah avgjer siger og nederlag. Og no lokkar NAV-pengar og kjøtgryter hjå «dei vantru».

Men vi har inga plikt ovanfor folk som har forlate og forrådd oss, gått til væpna kamp mot det vi står for – og foraktar oss av di vi er «vantru» og dermed lågareståande og dårlege menneske. Derimot har vi plikter ovanfor oss sjølv, folket vårt, borna våre. Vi veit rasisma og valdsideologien er sentrale i Koranen og vil vara ved. (Koranen: Over 1000 meir eller mindre rasistiske punkt, ca. 600 punkt glorifiserer eller oppmodar til vald og undertrykking – ca. 25 om drap). Utestenging er og eit varsel for framtidige med terrorinteresse.

Ein bør ta den sjuke inn av menneskeleg omsyn. Men om mora ikkje bryr seg nok om han til å senda han til berging åleine, men brukar han som brekkstong, har ho ansvaret.

Men kan henda er ikkje valet så vanskeleg: Døyr guten, døyr han pga. kampen for Islam. Alle som døyr for Islam og Allah, er martyrar og endar i Allah sin himmel. Så kan sjukdomen hans få henne attende til godt liv i Noreg, er det bra. Men døyr han, går han til paradis, og det er eigentleg ei god gjerning.

Litt kynisk og spissformulert er dette valet hennar.

-------------------------------------------

Har du noko på hjartet? Send eit innlegg til debatt@smp.no

Her finn du alt meiningsstoffet på smp.no!