Leserinnlegg av Merete Nykrem

«Stang ut for Oskarson»

Jeg synes oppriktig at det var så mange fakta feil om PDK i leserinnlegget ditt at det er på sin plass å komme med et tilsagn. Personlig oppfatter jeg mye av teksten som rent oppgulp og lite treffende.

Særstilling: Forfatteren av innlegget mener at Pride-bevegelsen har fått en særstilling i samfunnet.   Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Leserinnlegg

Vi er mange som er glad for den jobben Ole Gerhard Steen har gjort de to siste årene på vegne av PDK, og selv om han er alene i bystyret er vi mange på sidelinjen.

Støtten til statens Israel som nasjon står stekt i partiet, og det kan de saktens trenge i disse tider. Jeg har ikke merket meg med at vi er mer opptatt av det israelske flagget enn det norske som du hentyder. At vår forkjærlighet for det utvalgte folk er større enn noe annet, er skrevet i en noe sarkastisk tone så jeg velger å la det passere.

Særstilling for Pride

Når det gjelder Pride, så kan vi se at dette har fått en særstilling i samfunnet vårt i dag og har medført en identitetspolitikk som ikke bare er av det gode. Organisasjonen FRI pakker Pride inn en fin innpakning som samfunnet faller for med paroler som «Love is Love». Du skriver at PDK er homofobisk, men det stemmer ikke. Organisasjonen FRI fremmer en ideologi som går sterkt til angrep på DNAet i samfunnet, som er familien.

Store konsekvenser

Vi ser allerede store konsekvenser i samfunnet vårt i dag som følge av nedbrytningen av familie og kjønnsstrukturer denne ideologien har påført. Vi har stor økning av unge som ikke vet hvilket kjønn de er og reklame for kjønnsskifteoperasjoner blir forfektet som det var det naturligste i verden. Det drives stor lobbyvirksomhet fra FRI og Rosa kompetanse om reklame for tabletter som hindrer pubertetsutviklingen. Dette er irreversible tiltak som fører til et stort press på ungdomspsykiatrien og er helt uten vitenskapelig dekning. Vi har markant økning av salg av sex fra barn over nettet, voldtekter, grove overgrep ute blant ungdommen og politiet roper varsku. Dette er en konsekvens når ideologier som FRI får for stort rom og en ukritisk heiser dens flagg.

Feie for egen dør

Når det gjelder KrF så får de feie for egen dør, men PDK er ikke til for å ødelegge for KrF. Med respekt for våre velgere mener jeg at vi alle må stemme på det partiet som ligger vårt hjerte nærmest, og PDK og KrF kan ikke sammenlignes i det politiske klima i dag. I motsetning til Høyre, så vil ikke PDK at EUs flagg skal vaie på norske flaggstenger, bare det norske.

Noen sort gryte har vi ikke i PDK så der vil du nok ikke havne. Om du er unasjonal vet jeg ikke, men hvor David kjøpte ølet vil jeg gjerne vite.

Godt valg.

-------------------------------------------

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til meninger@smp.no.

Her finner du alt meningsstoffet på smp.no!