Stadt tente på Saab-kontrakt – og er kvitt «problemnaust»

Fjoråret enda med det største overskottet sidan oljefallet for Stadt. Men kampen om oppdrag er framleis tøff.

Gjerdsvika: Gjerdsvika: Største eigar og administrerande direktør Hallvard Slettevoll (t.v.) saman med Rudi og Camilla Slettevoll og John I. Myklebust i Stadt-lokala i Gjerdsvika. Sande-bedrifta har 12 tilsette lokalt og mesteparten av den fysiske produksjonen er sett ut til underleverandørar. Stadt har dei siste åra levert utstyr til mellom anna offshoreskip, brønnbåtar og luksusyachtar.   Foto: Stadt

Næringsliv

Sande-bedrifta Stadt AS leverte i fjor eit overskott før skatt på 4,4 millionar av ein omsetnad på drygt 31 millionar. Lønnsemda har ikkje vore betre sidan 2015, men inntektene har gått ned. Administrerande direktør Hallvard Slettevoll erkjenner at det er ein tøff marknad.