Siktede etter Selje-brannen:

Slapp isolasjon i helga - nå vil politiet isolere dem igjen

Politiet rakk ikke å få gjennomført nytt fengslingsmøte før helga. Dermed slapp de tre mistenkte for Selje-brannen å sitte i full isolasjon under varetektsfengslingen. Nå vil politiet isolere dem igjen.

  Foto: ARKIV

Nyheter

Forsvarsadvokat er Per Kjetil Stautland reagerer sterkt på at hans klient skal isoleres på nytt.

– Min klient, og de to andre siktede, ble sluppet fri fra isolasjon fredag. Nå, tre dager etter, vil politiet sette dem i isolasjon igjen. Dette mener jeg er meningsløst, sier Stautland.


Selje Hotel totalskadd i brann

Selje hotell i Sogn og Fjordane er totalskadet etter en brann i natt. Hotellet var vinterstengt og tomt for folk.


Politiet har bedt om forlenget isolasjon for de tre pågrepne etter brannen ved Selje Hotel. Fjordane tingrett behandler mandag politiets begjæring.

Dette mener forsvarsadvokaten er uforståelig den tid de tre fikk bevege seg fritt blant andre innsatte og ansatte i løpet av helga.

Ifølge forsvareren sitter de tre mennene i i varetekt i tre forskjellige fengsler.

– De har hatt kontakt med andre ansatte i løpet av helga, da politiet ikke fikk til nytt fengslingsmøte fredag. Jeg kan vanskelig se at det er fare for bevisforspillelse slik situasjonen er nå, sier advokaten.

Han sier forøvrig til smp.no at hans klient stiller seg uforstående til siktelsen om særlig grovt skadeverk på bygning.

– Min klient sier han ikke har hatt noe med denne brannen å gjøre. Jeg har fått 1.500 dokumenter fra politiet og jeg kan ikke se noe i disse som knytter min klient til saken, sier Stautland.Selje Hotel totalskadd i brann

Selje hotell i Sogn og Fjordane er totalskadet etter en brann i natt. Hotellet var vinterstengt og tomt for folk.