Orgelet i Borgund kyrkje skal oppgraderes:

Borgund kyrkje skal få bedre kirkelyd

Orgelkomiteen i Borgund kyrkje ønsker at det flotte kirkeorgelet skal utnyttes til fulle – til glede for alle.

ORGELKOMITE: De er i gang med å samle inn penger og planlegger oppgradering av orgelet i Borgund kyrkje. Fra venstre: Kristin Roald Bjørnøy (leder), Svein Olav Sagstad, Sidsel Waage Aurdal, Kjetil Kvangarsnes, Jostein Maude og Odd Olsvik. Dagfinn Ratvik, som også er medlem i komiteen, var ikke til stede da bildet ble tatt. Flere av ildsjelene var også med på orgelaksjonen i Ålesund kirke for noen år siden.  Foto: Bjørn Halvorsen

Nyheter

Ålesund kirkelige fellesråd har bevilget én million kroner til restaurering av orgelet i Borgundkirka. Disse pengene skal gå til nødvendig vedlikehold, inkludert rensing av det 37 år gamle instrumentet.