Flertallet for å utrede Romsdalsaksen ryker

Erna setter fylkestinget sjakk matt

Statsminister Erna Solbergs tindrende klare advarsel mot å utrede Romsdalsaksen har satt fylkestinget sjakk matt.

Nei: Flertallet for å utrede Romsdalsaksen ser ut til å ryke. Sp, KrF og Venstre sprekker mens et samla Ap stemmer mot. Da ryker forslaget fra Frank Sve om en utredning. Bildet er en illustrasjon av en mulig flytebru mellom Hjelvika og Sekken. Illustrasjon: Romsdalsaksen /Foto: Marius Simensen 

Vi har to alternativ. Å få bygget Møreaksen eller klare oss med ferjer til evig tid

Geir Lien, Senterpartiet
Nyheter

Få tror samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer til å overprøve sin egen sjef og gi fylkespolitikerne garantier om at Møreaksen beholder sin plass i NTP-køen samtidig som at Romsdalsaksen utredes.