Ålesund:

Ber om konkurskarantene etter konkurs i restaurantkonsern

Bostyreren mener eierne av Restaurantdrift Ålesund, som blant annet drev Mølla, burde ha kastet kortene tidligere og ber om konkurskarantene.

BLE STENGT: Public Mølla AS har stått for drifta av utestedet Mølla, tidligere Peppermøllen, på Apotekertorget i Ålesund. Selskapet var del av konsernet Restaurantdrift Ålesund AS som har drevet en rekke serveringssteder. Alle har de siste årene stengt dørene. Siden november i fjor har til sammen sju selskap tilknyttet eierne vært til konkursbehandling hos Sunnmøre tingrett. Arkivbilde. 

Situasjonen i selskapet har reelt vært mye verre enn det regnskapene viser

Bostyrer Christian Garman
Nyheter

Bobehandlingen i fire selskaper knyttet til Restaurantdrift Ålesund, ble nylig innstilt fordi det ikke var midler til å dekke videre arbeid. Det er en del av Ålesunds glade utelivshistorie som med det får en heller trist avslutning.