Har nye karriereplaner:

John Arne Riise flytter trolig fra Ålesund

Manager bekrefter nye karriereplaner for John Arne Riise.

John Arne Riise flytter trolig fra Ålesund. Arkivfoto: Audun Braastad / NTB scanpix 

Nyheter

John Arne Riise flytter trolig fra Ålesund i løpet av kort tid. Nye karriereplaner gjør at Ålesund-oppholdet denne gang trolig ble på drøye to år.

– Vi er i forhandlinger og mye tyder på at John Arne og Louise vil flytte fra Ålesund. Utover det kan jeg ikke kommentere noe mer av hensyn til forhandlingene, sier manager Erland Bakke i en kommentar til Sunnmørsposten.

Flytteplanene kommer bare kort tid etter at John Arne Riise ble utnevnt til Ålesund kommunes første ambassadør under en seremoni på rådhuset. I denne perioden ble han også endelig hedret med navnet sitt på den omstridte statua utenfor Color Line stadion.

LES OGSÅ: Riise om statuen: – Dette er en perfekt avslutning

LES OGSÅ: Ålesund hedrer Riise: Rørte kona til tårer

Planene bekreftes også av butikken Savai i Kongens gate, som drives av Louise Angelica Riise og Lena Riise, konene til John Arne og Bjørn Helge Riise.

– Det er med tungt hjerte vi har bestemt oss for å stenge dørene til Savai! Det har for Louise og John Arne dukket opp nye og spennende muligheter utenfor Ålesund, heter det på Instagram-kontoen deres.

Det annonseres videre med opphørssalg.

Det var i 2016 at Savai åpnet butikken i gågata. Etter rundt et års drift var de i september i fjor på veg til å flytte ut av lokalene i Kongens gate 24, men valgte da å nyåpne butikken på nytt.