- Jævlig surt. Nå er jeg sønderknust. Det holder ikke å være nesten god nok, sa en skuffet Frode Fagermo etter at Jarle vant den siste kampen om semifinaleplass i årets utgave av Farmen.

Met det mister programmet kanskje sin største profil.

- At Frode reiser er rett og slett sårt, sier Magnus Røberg, som skal kjempe i semifinalen mot Morten Heggedal og Jarle Tangerås om en finaleplass.

Satt spor

Frode Fagermo har tidligere gitt uttrykk for at Farmen-deltakelsen har satt spor.

- For min del på den måten at jeg tar mer vare på ting rundt meg. Og da snakker jeg ikke om familie og venner, for de har jeg alltid tatt vare på. Jeg er blitt mer bevisst på å ikke kjøpe nytt heile tida. Sette syklene inn i garasja. Se gjennom hva man har i kjøleskapet og bruke opp mest mulig av det som er der, før man handler mer. Sånne ting, sa Frode Fagermo til smp.no.

Flere vil huske Frode for sitatet «Jeg skal flørte vilt og hemningsløst med alle damene, også skal jeg bli bestekompis med alle guttene».

- Sånn passe

Taktikken er han middels fornøyd med når han ser tilbake på oppholdet.

– Det gikk sånn helt passe. Noen var lettere å sjarmere enn andre, og andre var ikke så mottakelig for breial, nordnorsk sjarm. Men jeg føler jeg fikk et brukbart tak på den gemene hop, så jeg vil si at planen var relativt bra, sier Frode til TV2.