Høyeste fart var 99 km/t i 80-sonen på stedet.

Åndalsnes Avis skriver at bøtene ble gitt på 2,5 timer. 99 kilometer i timen i ei 80-sone betyr 6700 kroner i bot og to prikker i førerkortet.

– Vi er ferdig på stedet nå, etter 2,5 timer. Ut fra det vi har fått rapportert var det kun fart det ble utstedt forelegg for. Vi har ikke fått melding om verken rus, telefonbruk eller mangel på setebelte, opplyser operasjonssentralen til avisa.

Følger med i påska

Anders Sjøtrø i Utrykningspolitiet (UP) har uttalt at de har patruljer ute i hele påska. Og de typiske utfartsvegene blir prioritert.

– Vi regner med stor trafikk på vegene i forbindelse med påska. Så da vil vi være der, sier Sjøtrø, leder for UP-distrikt Midt, som omfatter Møre og Romsdal og Trøndelag.

I Møre og Romsdal har han seks patruljer. Alle disse skal en eller flere dager være i aksjon.

Bjorli, Stryn og Opdal er alle prioriterte, men UP blir også å se på andre veger. Målet er å være synlig, og patruljene har fokus på fart og atferd i trafikken.

– Hva er UP sin erfaring fra tidligere påsker?

– At det stort sett pleier å gå bra, til tross for stor trafikk. Erfaringene er dessuten at jo bedre kjøreforhold det er, jo større blir farta hos en del. Det er jo også noe vi opplever hvert år. Når det blir vår og sommerdekkene kommer på, så settes farta opp.