Som Sunnmørsposten meldte torsdag pågår det ikke lenger utendørs søk etter den savna NTNU-studenten Julian Gunn Montague (23).

Den taktiske og tekniske etterforskninga pågår imidlertid for fullt, og fredag forteller Arne Lid Skodje, som er seksjonsleder ved seksjon for forebygging, etterretning og etterforskning i Møre og Romsdal politidistrikt, dette:

– Vi har fått inn veldig mange tips i saka. Både fra folk som kjenner han, men også fra andre som har observasjoner, men som ikke vet om de er relevante. Disse går vi gjennom nå, og i tillegg også videomateriale, både fra området rundt NTNU, men også fra rundt der han bodde. Alt for å få flere spor å gå etter. Vi opplever interessen for saka som veldig stor.

Ingen elektroniske spor siden fredag

– Vet dere nå om det er gjort observasjoner av vedkommende etter det dere tidligere har gått ut med, altså at han sist blei sett fredag 23. februar?

– Det er det så langt ikke, sier Skodje.

– Hva med elektroniske spor i saka. Har dere slike som tyder på aktivitet etter at han sist blei sett?

– Det har vi så langt heller ikke, sier seksjonslederen. Han bekrefter at både mobiltelefonen, men også betalingskort tilhørende den savna, blei funnet hjemme hos vedkommende.

– Disse har vi tatt beslag i. Når det er sagt vet vi ikke om han for eksempel kan ha hatt en telefon til, sier Arne Lid Skodje.

Det var medstudenter som meldte 23-åringen savna, mandag denne uka.